FYSIOTHERAPIE

FYSIOTHERAPIE VOOR JOUW GEZONDHEID!

Als je op zoek bent naar een fysiotherapiepraktijk in Enschede dan zoek je FysioMedics. Wij zijn een moderne en innovatieve praktijk voor fysiotherapie, met in totaal vier vestigingen. Naast de twee praktijken in Enschede hebben we ook unieke sportzorgcentra in Boekelo en Oldenzaal. Binnen deze vestigingen, die complementair zijn aan elkaar, werken we met een jong en dynamisch team van 14 (sport)fysiotherapeuten, master manueel therapeuten, echografisten, spier-peesspecialisten en personal trainers.

FysioMedics is niet zomaar een fysiotherapiepraktijk.
Wij vinden dat de kwaliteit van de behandeling zo hoog mogelijk moet zijn. Ook in 2021 scoren we wederom een 9.2 uit 317 clientenreviews. Dat is uiteindelijk waar we het met elkaar allemaal voor doen. Wij onderscheiden ons door ons enthousiaste team vol “vakidioten” en onze moderne praktijkfaciliteiten waarbij we naast, alle indoorfaciliteiten, ook de beschikking hebben over outdoorfaciliteiten als kuntgrasveld, pannaveld en een heuse atletiekloopbaan.!

Groot team met ieder een vakgebied
FysioMedics heeft een uitgebreid team met meerdere specialisten. Heb je vaak last van een sportblessure? Dan kom je bij ons sportfysiotherapeuten. Heb je fysiotherapie nodig, omdat je moet herstellen van een operatie of medische ingreep? Dan stellen we samen een uitgebreid behandelplan op met de fysiotherapeut die gespecialiseerd is in revalidatie trajecten. Om ervoor te zorgen dat jij altijd de beste behandeling krijgt die jij nodig hebt, zijn wij lid van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor fysiotherapie. Ook zijn al onze fysiotherapeuten geregistreerd in het Centraal Kwaliteitsregister van Fysiotherapie.

Bekijk onze reviews

 • Zorgvuldig en rustige benadering. Uitleg bij aanraking, heel fijn

  thumb Tamara Juninck
  21 april 2022
 • Zeer tevreden over FysioMedics, zorgt voor een snel herstel, goede behandelingen. Bedankt Max van Goethem voor deze fijne ervaring!

  thumb Stef B
  26 januari 2022
 • Het is hier super fijn sporten! Goede behandeling en iedereen is heel vriendelijk. Verder is het er altijd heel schoon en netjes. Zeker een aanrader om hier te revalideren of in behandeling te zijn.

  thumb Myrna Boer
  17 december 2021
 • Er wordt verder gekeken als het nodig is

  thumb Peter Reuver
  16 september 2021
 • Na 4 jaar niet actief kunnen zijn, hebben zij er voor gezorgd dat ik eindelijk weer kan sporten. Ze zijn ontzettend betrokken en differs in hun aanpak om er voor te zorgen dat het uiteindelijke goal behaald wordt.

  thumb Camilla Spaan
  30 mei 2021

Het voorkomen van nieuwe blessures
Er zijn een groot aantal blessures die voortkomen uit overbelasting en het voortdurend doen van een verkeerde beweging. Het oplopen van een (sport) blessure is al zeer frustrerend, je kunt niet meer trainen en de geboekte vooruitgang staat ineens stil. Nog vervelender is het als het (weer) een blessure is waarvan je dacht dat je er eindelijk vanaf was. Door onze jarenlange ervaring in de (top)sport, weten wij precies wat er in het lichaam gebeurt wanneer je intensief aan het sporten bent, hoe je geblesseerd kunt raken en wat voor jou het beste behandeltraject is.

We brengen de risicofactoren in kaart en gaan samen aan de slag om een nieuwe blessure te voorkomen. Heb je bijvoorbeeld last van een terugkerende hardloopblessure? Dan doen we samen een running-analyse en checken we of je wel het juiste schoeisel draagt. Wellicht heb jij wel een verkeerde hardlooptechniek. Tijdens het onderzoek en onze (sport)analyse kunnen wij oorzaken achterhalen en daarmee dus handvaten aanreiken om soortgelijke blessures in de toekomst te voorkomen. Binnen FysioMedics gaan we samen specifiek met jou aan de slag in de trainingsruimte of gaan we aan de slag op onze outdoor faciliteiten. We verhelpen jouw (sport) blessure en zorgen ervoor dat jij je sportieve doelen weer kunt gaan behalen.

FYSIOTHERAPIE BIJ FYSIOMEDICS

Wil je weten wat wij voor jouw klachten kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wil je direct antwoord, dan kun je ons altijd een whatsappbericht sturen. Als je liever direct online een afspraak in wilt plannen, dan kan dit gemakkelijk via onze online boekingsmodule. Fysiomedics staat voor u klaar!